Consultanta constructii

Consultanta constructii si amenajari


       In realitatea romaneasca, dirigentia de santier este utilizata pana in faza de receptie la rosu sau doar in fazele determinante ale constructiei. Dincolo de etapele importante privind structura casei sau dincolo de cerintele minime impuse de legislatie, alegerea solutiilor de finisare a constructiilor si urmarirea lucrarilor este neglijata, este lasata la mana executantului sau in cel mai bun caz a beneficiarului in masura in care acesta detine informatiile si priceperea necesara. Cum nu toti beneficiarii sunt informatii in zona constructiilor si amenajarilor, multe din lucrarile de finsiare interioare sau exterioare sunt realizate la o calitate inferioara, nerespectand recomandarile producatorilor de materiale de constructii, alegand solutii ieftine si inproprii scopului urmarit.
Pentru a elimina riscurile generate de alegerea unor solutii inadecvate, pentru a identifica si pune in opera cele mai bune optiuni raportate la necesitatile impuse de tipul constructiei si necesitatile beneficiarului, VYS Blog vine in intimpinarea celor ce au nevoie de informatii si consultanta pentru constructii si amenajari.

      Ca partener independent si corect al investitorului, va oferim urmatoarele servicii:

 • consulatii si rapoarte in etapa preliminara de executie a constructie;
 • supravegherea in numele beneficiarului a lucrarile din santier;
 • managementul investitiei in functie de limitele de competenta incredintate din punct de vedere tehnic si financiar;
 • stabilim solutiile tehnice privind executia lucrarilor de constructii si amenajari: detalii de executie, tehnologii de executie sau alte servicii necesare.
 • consilierea beneficiarului privind alegerea materialelor optime raportat la cerintele constructiei
  dimensionarea aplicata a izolatiilor termice si fonice necesare constructiei (mansarde, tavane, pereti compartimentare, plansee, termoizoaltii exterioare etc.)
 • realizarea programului pentru executia lucrarilor impreuna cu constructorul pentru desfasurarea cursiva a lucrarilor, intr-o maniera ce permite respectarea timpilor de asteptare recomandati pentru materialele puse in opera
 • vizitarea periodica a santierului si verificarea calitatii lucrarilor executate de constructor

Daca aveti nevoie de o simpla parere despre alegerea unor solutii tehnice, punerea in opera, fie ca este o simpla consultatie sau doriti urmarirea unei lucrari pana la faza de receptie finala, va asteptam solicitarile

In plus, la cererea beneficiarului se poate pune la dispozitie arhitect si executant pentru realizarea proiectelor si lucrarilor de constructie. Deasemenea, se poate asigura baza materiala pentru executia lucrarilor necesare conform proiectului si dorintei beneficiarului.

    Cateva fotografii din santier, solutii realizate practic, urmarire lucrari si consultanta:

            termoizolatie pardoseala         termoizolatie mansarda

                

              termoizolatie mansarda        izolatie compartimentare

              

                termosistem EPS 80          inchidere sageac si pazie

              

pereti compartimentare

            

          ignifugare masarda             izolare grinzi planseu

            

1 Comment on "Consultanta constructii"

 1. Florin Muresan-Grecu | 7 octombrie 2015 at 19:59 | Răspunde

  Faine poze !

Leave a comment

Your email address will not be published.


*