V Y S Blog


Un spatiu virtual cu scop informativ 

 


 

    VYS Blog isi propune sa prezinte informatiile necesare efectuarii lucrarilor de constructii, amenajari, instalatii sau de orice alta factura legata de construirea si amenajarea caselor, sa va impartaseasca din experienta celor care au realizat lucrari conform conceptului DIY – “Do It Yourself” dar si sa prezinte realizarile profesionistilor.

    De la bun inceput, trebuie sa mentionez ca acest blog isi doreste doar sa va faciliteze accesul la o anumita informatie, specifica amenajarilor si constructiilor, fara a avea pretentia ca ceea ce gasiti in articole este litera de lege sau nu se poate face decat in felul prezentat. Prin urmare, considerati datele prezentate ca fiind cu titlu informativ si nu un indemn pentru a realiza astfel de lucrari fara o anumita experienta sau a nesocoti anumite prevederi legale. Imi doresc sa gasiti un altfel de spatiul virtual, cat mai original si aproape de asteptarile celor pasionati de Do It Yourself.

    Pentru ca echipele se realizeaza greu si se sudeaza in timp, va invit pe toti cei care aveti materiale (foto in principal) ce tin de tema Blogului si pot fi transpuse intr-un articol, sa ma contactati, voi facilita accesul tuturor pentru a publica respectivele articole.


Articolele publicate se regasesc in cateva mari categorii:


             AMENAJARI                           CONSTRUCTII                        INSTALATII

      9447  centura  Semineu profi 18

             ELECTRICE                    INFO MATERIALE                            INFO UTILE

Instalatie electrica 24 sapa egalizare 1 gradina 14


Tin sa va atentionez ca sfaturile, explicatiile, imaginile sau orice fel de informatii prezentate pe acest blog nu constituie o recomandare autorizata de vreo lege sau normativ si nu constituie un indemn pentru realizarea unor interventii neautorizate, este doar o parte din ceea ce va pot spune ca urmare a experientei personale sau a celor care au dorit sa puna la dispozitie informatii despre propriile experiente. Informati-va despre regulile si masurile de protectie a muncii necesare pentru desfasurarea lucrarilor si respectati-le pentru a nu va pune viata in pericol. Anumite lucrari pe care le realizati pot necesita obtinerea unor aprobari sau autorizatii de construire ce nu sunt subiect al infomatiilor prezentate pe blog. De asemenea, asigurarea proiectelor, intocmite si aprobate in conformitate cu prevederile legislatiei, sunt in responsabilitatea autorilor si nu fac obiectul prezentarii pe blog.  Orice decizie pe care o veti lua dupa parcurgerea acestor articole este doar responsabilitatea dvs.

Imi doresc ca mesajele dvs. sa fie decente, sa nu contina elemente ce pot jigni autorul sau vizitatorii ce au postat comentarii. Chiar daca se considera ca unul dintre noi greseste, va rog sa il respectati si sa postati doar comentarii ce contin argumente concrete. Orice incercare de a devia de la aceste principii vor fi tratate ca spam si pot genera corectarea sau stergerea mesajelor respective. Responsabilitatea pentru comentariile postate de vizitatori apartine numai acestora. Nici o informatie prezentata pe acest blog nu are scopul de a leza pe cineva in vreun fel. Sper sa gasiti un strop mai clar de informatie, prezentata intr-un mod simplu cu clar,  voi incerca sa raspund intrebarilor dvs. in masura cunostiintelor detinute.

Mai multe despre termenii si conditiile de utilizare a siteului VYS Blog puteti citi in pagina dedicata aflata in meniul superior, denumita Regulament Blog.


 V  Y  S