Regulament Blog

Termeni si conditii de utilizare VYS Blog

Termeni generali
Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.vysblog.ro (denumite in continuare „Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.vysblog.ro (denumit in continuare „Site-ul” si/sau „VYS Blog”) ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului (denumite in continuare „Serviciile VYS Blog „) si are valoarea unei conventii incheiate intre Administrator (denumita in continuare VYS), in calitatea sa de detinator si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciilor VYS Blog, si orice persoana care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciile VYS Blog (denumita in continuare „Utilizator”). Neacceptarea acestor Termeni si Conditii sau a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta de indata accesarea Site-ului, iar vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciilor VYS Blog, precum si a oricarui component al acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Autorul (sau cel care a initiat si asigurat informatia primara) fiecarui articol este prezentat in finalul fiecarui articol sau atunci cand lipseste, se va intelege ca este Administartorul siteului, VYS.

Materialele si informatiile accesibile pe VYS Blog
Continutul, design-ul, elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si/sau catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin VYS Blog si reprezinta Continutul Site-ului. Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale prin afisare pe ecranul unui computer personal sau a unui alt dispozitiv electronic de afisare a unei pagini web si/sau prin imprimare/descarcare, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Orice utilizare a Continutului Site-ului de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al VYS Blog si in conditiile stabilite in mod exclusiv de catre Administrator. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata, facuta pe un site de internet sau in orice alta parte, a Continutului Site-ului sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal si necomercial. VYS Blog isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus. Orice persoane care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site transfera eventual drept de proprietate asupra acestor materiale catre Site si isi exprima in mod explicit acordul ca Site-ul sa foloseasca si sa dispuna liber de informatiile sau materialele transmise sau incarcate. Administratorul isi rezerva in mod explicit dreptul de a hotari daca o informatie sau un material vor fi afisate sau nu pe site, precum si dreptul explicit de a aproba sau respinge oricare cerere ulterioara de modificare, actualizare sau stergere a informatiilor si/sau materialelor transmise. Persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in nici un mod drepturile de autor precum si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in nici un mod raspunderea VYS Blog, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Restrictii asupra informatiilor si materialelor trimise
Nu sunt acceptate texte si alte material/comentarii cu continut ofensator la adresa persoanei, precum si la adresa etniei, rasei sau religiei unei persoane. Administratorul isi rezerva explicit dreptul de a sterge asemenea materiale si de a nu publica/dezaproba continutul respectiv. In principiu nu sunt acceptate pe site impresii postate de proprietarii unitatilor turistice sau de catre apropiati ai lor, fiind considerate tentative evidente de manipulare a liberei alegeri a turistilor. Orice astfel de tentative, dovedite sau doar suspectate in urma unor indicii concrete, pot fi sterse de Administrator, iar impotriva autorilor pot fi luate masuri administrative. Totusi, respectivii proprietari au dreptul la replica asa cum este specificat in prezentul regulament. Sunt interzise postarile multiple ale aceluiasi punct de vedere asupra unui sejur, de catre acelasi utilizator.

Sanctiuni administrative
Incalcarea „Restrictiilor asupra materialelor trimise” (vezi mai sus), precum si orice abordare a unei conduite contrare comportamentului civilizat si de bun simt dintr-o comunitate poate atrage aplicarea unor masuri si sanctiuni administrative, aplicate de Administrator (sau imputernicitii sai) celor in cauza. Prin „Sanctiuni administrative” se inteleg masuri precum impedicarea postarii comentariilor pe Site, prin dezaprobarea, stergerea partial sau totala a mesajelor transmise prin intermediul facilitatilor platformei sau orice alte masuri considerate necesare de catre Administrator sau imputernicitii sai.

Limitarea raspunderii

VYS Blog va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, VYS Blog nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de catre utilizatori si/sau de catre Utilizatori precum si pentru corectitudinea si exactitatea acestor informatii. VYS Blog nu isi asuma raspunderea pentru nici un fel de daune, de orice natura ar fi ele, aparute in urma utilizarii serviciilor si informatiilor de pe Site.
Informatiile de pe VYS Blog sunt gratuite si nu raspundem pentru cazurile in care site-ul VYS Blog nu este accesibil online din diferite motive.

Modificarea Termenilor si Conditiilor
Administratorul are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciile VYS Blog ori prin accesarea Site-ului, intervenita oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a informatiilor de pe VYS Blog.

Dreptul la Replica. Litigii. Legea aplicabila.
Orice persoana fizica sau juridica care se considera lezata, in orice fel, prin materiale, informatii si opinii postate pe Site are asigurat dreptul legal la replica, care poate fi va fi publicat pe site prin intermediul comentariilor si fara vreo cerere expresa. Dupa postarea dreptului la replica, Administratorul isi rezerva dreptul de a interzice continuarea firului de discutie unde a fost postat acel drept la replica, in scopul impiedicarii degenerarii discutiilor sau in orice scop considerat rezonabil si bine-intentionat de catre Administrator. Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale proprietarului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul vor fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Craiova. Orice text/mesaj ce contine elemente rasiste, atacuri la persoane, etnie, religie sau orice alte forme de instigare se vor comunica factorilor abilitati, organelor statului, dupa caz.

1 Comment on "Regulament Blog"

  1. Stoian Elena Marilena | 6 ianuarie 2015 at 15:35 | Răspunde

    Buna ziua .As dori si eu niste informatii legate de casa si gradina ,de exemplu acum sunt interesata sa gasesc cel mai bun material de pavat u spatiu din casa in care am introdus incalzire in pardoseala .M-am informat cat am putut pe internet si cred ca foarte potrivit ar fi granitul .Nu stiu care este mai bun si cat costa metrul patrat ,cat costa manopera de pavat,care este diferenta dintre un granit bun si unul mai putin bun,furnizori ,etc.Daca ma puteti ajuta cu informatii ,mi-ati fi de mare ajutor .An nou fericit si multe realizari va doresc !

Leave a comment

Your email address will not be published.


*