Multibat Premix


Un produs  nou pe piata constructiilor, MULTIBAT PREMIX este un mortar predozat utilizabil pentru realizarea  zidariei si tencuielilor.

Este un produs destinat aplicaţiilor şi lucrărilor de mici dimensiuni, cu aplicare rapida si usoara, fara a mai necesita achizitionarea separata a nisipului si cimentului pentru realizarea amestecului clasic.

Mortarul se prepara usor, este necesara doar adaugarea unei cantitatii de apa de 5,4 – 5,7 litri, in functie de tipul mortarului. Gama de lucrari pentru care se poate utiliza cuprinde: lucrari de zidarie, tencuieli clasice, manuale sau mecanizate, atat la interior cat si la exterior, si poate fi aplicat pe toate tipurile de suport, de la BCA la blocuri din beton usor, precum si pentru repararea tencuielilor degradate, atat interioare cat si exterioare.

Cateva avantaje ale noului produs:
– aplicare si finisare usoara
– aderenta buna la stratul suport
– calitate superioara si constanta

Lafarge image

Pentru informatii despre proprietatile, caracteristicile, modul de preparare etc., va rog sa consultati FISA TEHNICA oferita de producator.


 

3 Comments on "Multibat Premix"

  1. Un produs menit sa sa inlocuiasca un mortar preparat pe baza unei retete traditionale de mortar (alea prevazute in vechile STAS-uri) insa……

    • Cine mai zideste/tencuieste in zilele noastre cu un mortar M5 ?

      • Cine zideste astazi cu mortar tip M5 nu am de unde sa stiu, dar ar putea sa o faca toti cei care au nevoie sa realizeze un perete nestructurali din zidarie pentru constructii definitive sau pereti structurali ai anexelor gpospodaresti.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*