Construct EXPO


Romexpo organizeaza târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru constructii, CONSTRUCT EXPO, careva avea loc în perioada 10-13 aprilie 2014.

Prin organizarea unei noi editii a CONSTRUCT EXPO, Romexpo isi propune sa creeze cadrul necesar dialogului de business, sa sprijine si sa promoveze mediul de afaceri din Romania, sustinand astfel companiile si politicile de dezvoltare ale acestora.

Ca si in anii precedenti, expozitia va prezenta cele mai noi tendinte din domeniul constructiilor, pentru: produse si sisteme de constructii, amenajari exterioare edilitare, utilaje industriale si echipare de santier, proiectare, consultanta, design, antreprenoriat si executie, fiind un eveniment adresat producatorilor, importatorilor si distribuitorilor, la nivel national si international.

CONSTRUCTEXPO

Inregistrare
Pentru a va alatura, timp de 4 zile, specialistilor din domeniu va invitam sa va inscrieti la CONSTRUCT EXPO. Formularele de inscriere sunt disponibile pe site-ul evenimentului iar pentru informatii suplimentare puteti contacta echipa de proiect, care va sta cu placere la dispozitie.

Avem convingerea ca proiectele, ideile si persoanele pe care le veti regasi in cadrul CONSTRUCT EXPO sunt valoroase si vor fi de interes pentru Dumneavoastra, contribuind astfel la succesul afacerii.

Sursa: http://www.constructexpo.ro/


 

Vizualizari:3527

Be the first to comment on "Construct EXPO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*