BIFE – SIM 2014

 

Targul international de mobila, echipamente si accesorii va avea loc in perioada 10 – 14 septembrie, in Centrul Expozitional Romexpo, si va fi organizat de ROMEXPO si co-organizat de Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, Camerele de Comert si Industrie din Romania si EUROEXPO.

La BIFE-SIM gasesti solutii pentru dezvoltarea companiei tale, dar si pentru rezolvarea unor probleme cu care te confrunti.

Distribuitorii si importatorii de accesorii si echipamente vin la targul international din industria lemnului pentru a te ajuta sa faci un pas inainte in afacerea pe care o conduci! Iti vor prezenta cele mai noi tehnologii de prelucrare a lemnului si-ti vor face oferte care sa respecte bugetul pe care il ai la dispozitie.

BIFE-SIM este singurul targ din Romania dedicat industriei de mobila, echipamente si accesorii. Evenimentul are caracter international si este dedicat producatorilor, importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor din domeniul lemnului. Targul se va desfasura in Centrul Expozitional Romexpo, pe o suprafata de 30 000 metri patrati.

Mii de modele, zeci de stiluri, o multitudine de solutii! BIFE-SIM reprezinta inspiratia data de un spectacol fara precedent de forme si idei. Este locul in care casa mult visata prinde contur, capata forma si devine realitate. Este locul in care exista solutii salvatoare pentru orice tip de spatiu, dar si pentru orice stil preferat. Si este locul in care totul este aratat intr-o alta perspectiva, in care vechiul se imbina atat de frumos cu noul, traditionalul cu modernul, in care clasificarile exista doar ca un ghid.

BIFE-SIM este cu adevarat un spectacol de forme si idei, in care designerii si producatorii de mobila isi vor surprinde privitorii cu modele ingenioase, ce respecta tendintele in mobila prezentate la nivel mondial.

BIFE-SIM 2014 VA AVEA LOC IN PERIOADA 10 – 14 SEPTEMBRIE, LA ROMEXPO.

 

PROGRAM VIZITATORI                                   Pret bilet – 15 RON

10 – 13 septembrie: orele 10:00 – 18:00                                 
14 septembrie: orele 10:00 – 16:00

 logo_bifesim_general_2014

 

In perioada urmatoare, VYS Blog iti pune la dispozitie un numar limitat de invitatii, care iti asigura accesul GRATUIT in cadrul Targului BIFE – SIM 2014.

Detaliile vor fi postate in timp util pe blog.

Vizualizari:7169

4 Comments on "BIFE – SIM 2014"

 1. Buna ziua,
  Doream sa va intreb daca astazi va gasim la stand, si ne puteti trimite invitatie.

  Cu stima,

  Cristian Rotaru
  07433598560

 2. Mai sunt 10 invitatii …

 3. Pentru cine doreste, VYS Blog pune la dispozitie 12 invitatii pentru accesul gratuit la BIFE SIM 2014. In cazul in care doriti o invitatie, va rog sa comunicati la adresa de e-mail: viorel_stanculescu@yahoo.com urmatoarele date: nume si prenume, adersa e-mail si telefonul dvs.
  Va vom comunica datele despre invitatie cu o zi inainte de deschiderea targului, pe adresa de e-mail, adica in 09.09.2014.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*