Asigurarea medicala privata

young business people group have meeting at conference room and have discusion about new ideas plans and problems

 Top 5 beneficii pentru companii


În ultima vreme, piața asigurărilor medicale private din România a înregistrat o evoluție constantă (asigurarea medicala). Acest lucru se datorează faptului că multe companii aleg să ofere beneficii medicale angajaților. Indiferent ca discutam de o anumita zona de activitate si mai ales pentru ca pe VYS Blog discutam de sectorul constructiilor si amenajarilor, acolo unde conditiile de munca sunt grele, o asigurare medicala nu poate aduce decat avantaje.
Pe lângă numeroasele beneficii acordate, companiile pun din ce în ce mai mult accent și pe îngrijirea medicală de calitate la costuri accesibile. Din acest motiv, în lista de beneficii acordate angajaților sunt incluse planurile de asigurarea medicala de sănătate.

Știi care sunt principalele avantaje ale unei asigurări internaționale de sănătate pentru companii?

Descoperă în rândurile de mai jos top 5 beneficii ale unei asigurări medicale private.

  1. Cultura organizațională

Includerea beneficiilor medicale în pachetul de recompensare al angajatului contribuie la consolidarea unei culturi organizaționale puternice. Fundamentul acestei acțiuni pornește de la nevoia de a conferi o stare de bine angajatului atât în timpul programului cât și în timpul său liber.

În acest mod, angajații vor adopta cu ușurință cultura companiei în care activează, iar rezultatele lor se vor reflecta pozitiv în activitatea organizației.

  1. Motivarea și retenția angajaților

Un angajat care se simte apreciat și răsplătit pentru munca pe care o depune, se simte integrat în echipă și, de asemenea, știe că are posibilități de a evolua din punct de vedere profesional. Acestea îl vor motiva să ofere la rândul său ceva înapoi companiei.
Motivația acestuia se reflectă în gradul de productivitate și în rezultatele companiei la final de an.

  1. Acoperirea extinsă și servicii medicale de calitate

Planurile de asigurarea medicală internațională permit angajatorului să aibă grijă de angajații săi chiar și în timpul vacanțelor sau al călătoriilor în interes de serviciu.

În același timp îi oferă acoperire pentru o gamă largă de servicii medicale complexe, pe tot parcursul anului.

Printre serviciile acoperite se regăsesc cele pentru control medical, spitalizare, îngrijire maternală, tratament dentar sau intervenții chirurgicale complexe, precum și tratamentul cancerului, transplantul de măduvă sau organe.

  1. Scăderea numărului de concedii medicale

Prin faptul că permite îngrijirea și tratamentul medical rapid oriunde în lume, asigurarea medicala de sănătate privată ajută la scăderea posibilității de evoluție a problemelor medicale ale angajaților, astfel că nevoia de concediu medical va fi mai scăzută.

  1. Avantaje financiare

Din anul 2016, planurile de asigurare de sănătate sunt deductibile din punct de vedere fiscal atât pentru companii, cât și pentru angajați.
Suma de 400 euro/an este stabilită prin legea din România și general valabilă, pentru orice tip de asigurare facultativă, indiferent de furnizor. Presupune doar o înregistrare contabilă a cheltuielii cu asigurarea atât pentru angajat cât și pentru angajator.


Be the first to comment on "Asigurarea medicala privata"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*